Fyldig kokossuppe med rød karry og kylling

4 personer

Ingredienser

200 grisnudler
1 stkløg
3 fedhvidløg
450 gkyllingefilet
0.5 spskrød karrypasta
4 dlkokosmælk
4 dlvand
1 terninghønsebouillon
1 stkrød peberfrugt
225 gbabymajs på dåse
150 gedamamebønner
1 stklime
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 37: Kyllingefilet, edamamebønner
  • 1

    Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem med koldt vand.

  • 2

    Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skær kyllingefileterne i mundrette bidder.

  • 3

    Varm en gryde op med olivenolie og svits karrypasta, løg, hvidløg og kylling et par minutter. Tilsæt kokosmælk, vand og bouillon.

  • 4

    Skyl peberfrugten, fjern kernehuset og skær kødet i strimler. Hæld vandet fra babymajsene og skær dem i mundrette bidder. Tilsæt peberfrugt, babymajs og edamamebønner til suppen og lad det simre i ca. 10 min. Smag til med limesaft, salt og peber.

  • 5

    Kom nudlerne i skåle og hæld suppen henover. Velbekomme!

For ekstra smag: Tilsæt lidt mere rød karrypasta og top med friske krydderurter.
Fyldig kokossuppe med rød karry og kylling