Fyldig kokossuppe med rød karry og kylling
4 personer
Ingredienser
200 g | risnudler |
1 stk | løg |
3 fed | hvidløg |
450 g | kyllingefilet |
0.5 spsk | rød karrypasta |
4 dl | kokosmælk |
4 dl | vand |
1 terning | hønsebouillon |
1 stk | rød peberfrugt |
225 g | babymajs på dåse |
150 g | edamamebønner |
1 stk | lime |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 37: Kyllingefilet, edamamebønner
- 1
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem med koldt vand.
- 2
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skær kyllingefileterne i mundrette bidder.
- 3
Varm en gryde op med olivenolie og svits karrypasta, løg, hvidløg og kylling et par minutter. Tilsæt kokosmælk, vand og bouillon.
- 4
Skyl peberfrugten, fjern kernehuset og skær kødet i strimler. Hæld vandet fra babymajsene og skær dem i mundrette bidder. Tilsæt peberfrugt, babymajs og edamamebønner til suppen og lad det simre i ca. 10 min. Smag til med limesaft, salt og peber.
- 5
Kom nudlerne i skåle og hæld suppen henover. Velbekomme!
For ekstra smag: Tilsæt lidt mere rød karrypasta og top med friske krydderurter.
