Fyldig kartoffelsalat med bønner, salatost og gomadressing. Hertil madbrød

4 personer

Ingredienser

500 gkartofler
400 ggrønne bønner
10 gsesamfrø
2 stkavocado
60 gsyltede rødløg
3 stknapoli fuldkornsmadbrød
70 gfærdig salatmix
200 gsalatost i tern 3%
gomadressing
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 39: Napoli fuldkornsmadbrød, færdig salatmix, grønne bønner, kartofler
  • 1

    Skyl og skrub kartoflerne. Skær dem i mundrette bidder og kog dem møre i letsaltet vand.

  • 2

    Skær enderne af de friske bønner. Skær bønnerne i mundrette bidder og lad dem koge sammen med kartoflerne de sidste 2-3 minutter, så sparer du på strømmen. Overhæld herefter kartofler og bønner med koldt vand.

  • 3

    Rist sesamfrøene på en tør pande til de får lidt farve.

  • 4

    Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær kødet i mindre stykker efter eget ønske.

  • 5

    Hak de syltede rødløg fint.

  • 6

    Lun brødene på en brødrister eller i ovnen.

  • 7

    Vend de kolde kartofler og bønner sammen med sesamfrø, avocado, syltede rødløg, salat, salatost, lidt olivenolie, salt og peber og top med gomadressing.

  • 8

    Server måltidssalaten i skåle med ekstra gomadressing og madbrød som tilbehør. Velbekomme!

Fyldig kartoffelsalat med bønner, salatost og gomadressing. Hertil madbrød