Fyldig kartoffelsalat med bønner, salatost og gomadressing. Hertil madbrød
4 personer
Ingredienser
500 g | kartofler |
400 g | grønne bønner |
10 g | sesamfrø |
2 stk | avocado |
60 g | syltede rødløg |
3 stk | napoli fuldkornsmadbrød |
70 g | færdig salatmix |
200 g | salatost i tern 3% |
gomadressing | |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Skyl og skrub kartoflerne. Skær dem i mundrette bidder og kog dem møre i letsaltet vand.
- 2
Skær enderne af de friske bønner. Skær bønnerne i mundrette bidder og lad dem koge sammen med kartoflerne de sidste 2-3 minutter, så sparer du på strømmen. Overhæld herefter kartofler og bønner med koldt vand.
- 3
Rist sesamfrøene på en tør pande til de får lidt farve.
- 4
Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær kødet i mindre stykker efter eget ønske.
- 5
Hak de syltede rødløg fint.
- 6
Lun brødene på en brødrister eller i ovnen.
- 7
Vend de kolde kartofler og bønner sammen med sesamfrø, avocado, syltede rødløg, salat, salatost, lidt olivenolie, salt og peber og top med gomadressing.
- 8
Server måltidssalaten i skåle med ekstra gomadressing og madbrød som tilbehør. Velbekomme!
