Fyldig karrysuppe med ananas, broccoli og peberfrugt. Hertil ris

4 personer

Ingredienser

200 gris
300 gbagekartofler
100 ggulerødder
1 stkporre
2 fedhvidløg
2 spskkarry
3 dlvand
4 dlkokosmælk
2 terningergrøntsagsbouillon
0.5 stkbroccoli
1 stkrød peberfrugt
140 gananasstykker i egen juice
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 46: Bagekartoffel, porre
  • 1

    Kog risene efter anvisningen på posen.

  • 2

    Skræl kartofler og gulerødder og skær begge dele i mindre stykker. Skyl og rens porren grundigt for jord og snit den fint. Pil skrællen af hvidløgene og hak dem fint.

  • 3

    Varm en gryde op med olivenolie og svits karry, kartofler, gulerødder, porre og hvidløg. Tilsæt vand, kokosmælk og smuldret bouillon og lad det hele simre i ca. 20 min.

  • 4

    Imens suppen simrer: Pluk små buketter af broccolien og kog dem møre i letsaltet vand. Skyl peberfrugten og skær den i små tern.

  • 5

    Blend suppen med en stavblender og smag til med salt, peber og juicen fra ananassen. Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis du synes suppen bliver for tyk.

  • 6

    Server suppen i skåle og top med dampende varme ris, ananasstykker, broccoli og peberfrugt.

For ekstra smag: Top med friske krydderurter og peanuts.
Fyldig karrysuppe med ananas, broccoli og peberfrugt. Hertil ris