Fyldig karrysuppe med ananas, broccoli og peberfrugt. Hertil ris
4 personer
Ingredienser
| 200 g | ris |
| 300 g | bagekartofler |
| 100 g | gulerødder |
| 1 stk | porre |
| 2 fed | hvidløg |
| 2 spsk | karry |
| 3 dl | vand |
| 4 dl | kokosmælk |
| 2 terninger | grøntsagsbouillon |
| 0.5 stk | broccoli |
| 1 stk | rød peberfrugt |
| 140 g | ananasstykker i egen juice |
| olivenolie | |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
- 1
Kog risene efter anvisningen på posen.
- 2
Skræl kartofler og gulerødder og skær begge dele i mindre stykker. Skyl og rens porren grundigt for jord og snit den fint. Pil skrællen af hvidløgene og hak dem fint.
- 3
Varm en gryde op med olivenolie og svits karry, kartofler, gulerødder, porre og hvidløg. Tilsæt vand, kokosmælk og smuldret bouillon og lad det hele simre i ca. 20 min.
- 4
Imens suppen simrer: Pluk små buketter af broccolien og kog dem møre i letsaltet vand. Skyl peberfrugten og skær den i små tern.
- 5
Blend suppen med en stavblender og smag til med salt, peber og juicen fra ananassen. Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis du synes suppen bliver for tyk.
- 6
Server suppen i skåle og top med dampende varme ris, ananasstykker, broccoli og peberfrugt.
