Fyldig fajitasuppe med sorte bønner. Hertil hjemmelavede tortillachips

4 personer

Ingredienser

1 spskspidskommen
0,5 spskpaprika
450 gfærdig fajitablanding
1 dåsesorte bønner på dåse
1 dåsehakkede tomater
7 dlvand
1 terninggrøntsagsbouillon
0,5 spsktørret oregano
4 stkfuldkornstortillas
2,5 dlcreme fraiche 18%
olivenolie
Salt
Peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 48.
  • 1

    Varm en gryde op med olivenolie og svits spidskommen og paprika. Tilsæt fajita-blandingen og lad det stege et par minutter.

  • 2

    Kom de sorte bønner i en si og skyl dem med vand. Tilsæt hakkede tomater, vand, bouillon, sorte bønner og oregano og lad suppen simre under låg i ca. 15 min.

  • 3

    Tænd ovnen på 175° varmluft.

  • 4

    Pensl tortillapandekagerne med olivenolie og skær eller klip dem herefter i trekanter. Fordel stykkerne på en bageplade eller to beklædt med bagepapir og drys med salt.

  • 5

    Bag tortillachipsene ved 175° i ca. 7 min. til de er gyldne og sprøde.

  • 6

    Blend suppen og smag til med salt og peber.

  • 7

    Server suppen i skåle med hjemmelavede tortillachips og creme fraiche på toppen. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med friske koriander og limesaft.
Fyldig fajitasuppe med sorte bønner. Hertil hjemmelavede tortillachips