Fyldig fajitasuppe med sorte bønner. Hertil hjemmelavede tortillachips
4 personer
Ingredienser
1 spsk | spidskommen |
0,5 spsk | paprika |
450 g | færdig fajitablanding |
1 dåse | sorte bønner på dåse |
1 dåse | hakkede tomater |
7 dl | vand |
1 terning | grøntsagsbouillon |
0,5 spsk | tørret oregano |
4 stk | fuldkornstortillas |
2,5 dl | creme fraiche 18% |
olivenolie | |
Salt | |
Peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 48.
- 1
Varm en gryde op med olivenolie og svits spidskommen og paprika. Tilsæt fajita-blandingen og lad det stege et par minutter.
- 2
Kom de sorte bønner i en si og skyl dem med vand. Tilsæt hakkede tomater, vand, bouillon, sorte bønner og oregano og lad suppen simre under låg i ca. 15 min.
- 3
Tænd ovnen på 175° varmluft.
- 4
Pensl tortillapandekagerne med olivenolie og skær eller klip dem herefter i trekanter. Fordel stykkerne på en bageplade eller to beklædt med bagepapir og drys med salt.
- 5
Bag tortillachipsene ved 175° i ca. 7 min. til de er gyldne og sprøde.
- 6
Blend suppen og smag til med salt og peber.
- 7
Server suppen i skåle med hjemmelavede tortillachips og creme fraiche på toppen. Velbekomme!
For ekstra smag: Top med friske koriander og limesaft.