Fyldig bulgursalat med pære og kylling i serrano-svøb
4 personer
Ingredienser
200 g | bulgur |
280 g | kyllingefilet |
60 g | serranoskinke |
0.5 stk | agurk |
2 stk | pære |
70 g | færdig salatmix |
200 g | salatost i tern 3% |
40 g | balsamicoglacé |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 36: Kyllingefilet, pære, færdig salatmix
- 1
Kog bulguren efter anvisningen på pakken og overhæld herefter med koldt vand.
- 2
Skær kyllingefileterne i halve, krydr med salt og peber og vikl et stykke serranoskinke omkring hver filet. Varm en pande op med olivenolie og steg de svøbte kyllingefileter ved middelvarme til de er gyldne på begge sider.
- 3
Imens du steger de svøbte kyllingefileter: Skyl agurk og pærer og skær begge dele ud efter eget ønske.
- 4
Vend bulguren sammen med agurk, pære, salat, salatost, balsamicoglacé, en sjat olivenolie, salt og peber.
- 5
Skær de svøbte kyllingefileter i skiver og fordel dem på toppen af salaten. Velbekomme!
For ekstra smag: Top med husets yndlingsdressing.
