Fyldig broccolisuppe med bacon, pinjekerner og hvidløgsflute

4 personer

Ingredienser

1 stkløg
1 fedhvidløg
350 gkartofler
800 gfrosne broccolibuketter
6 dlvand
1 terninggrøntsagsbouillon
2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
25 gpinjekerner
200 gbacon i tern
0.5 pottepersille
2.5 dlcremefine 15%
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 19: Frosne broccolibuketter, olivenolie
  • 1

    Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

  • 2

    Pil skrællen af løg og hvidløg og skræl kartoflerne. Skær det hele i grove stykker.

  • 3

    Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits løg, hvidløg og kartofler. Tilsæt broccoli, vand og bouillon og lad det koge under låg i ca. 20 min.

  • 4

    Imens suppen koger: Lun flutene i ovnen. Rist pinjekernerne på en tør pande til de får lidt farver. Steg baconternene sprøde på en tør pande. Skyl persillen og hak den fint.

  • 5

    Blend suppen med en stavblender og rør cremefine i. Smag til med salt og peber.

  • 6

    Server suppen i skåle og top med bacon, pinjekerner, friskhakket persille og lune hvidløgsflutes som tilbehør. Velbekomme!

Fyldig broccolisuppe med bacon, pinjekerner og hvidløgsflute