Fuldkornstortilla med kikærte- og grøntsagsfyld
4 personer
Ingredienser
Kikærte- og grøntsagsfyld
| 125 g | tørrede kikærter |
| 1 tsk | fint salt |
| 4 stk | gulerod |
| 300 g | kartofler |
| 375 g | hvidkål |
| 1 stk | peberfrugt |
| 2 tsk | karry |
| 2 spsk | olie |
| 0.5 dl | vand |
| peber | |
| 1 bundt | persille |
Tilbehør
| 4 stk | fuldkornstortilla |
Tilberedning
Kikærte- og grøntsagsfyld
- 1
Skyl kikærter og sæt i blød i køleskabet i rigeligt vand i 10-12 timer. Udblødningsvandet kasseres herefter.
- 2
Kog kikærterne i ca. 40 minutter i rigeligt rent vand tilsat salt.
- 3
Skyl og skræl gulerødder og kartofler og rens peberfrugten. Skær alle grøntsagerne i tynde strimler.
- 4
Svits karry i olie, tilsæt gulerødder og kartofler og svits i ca. 1 minut. Hvidkål og peberfrugt tilsættes, og det hele svitses yderligere 4 minutter.
- 5
Tilsæt vand, salt og peber og lad retten simre ved svag varme 10-15 minutter. Vend de kogte kikærter i retten, sluk for varmen og lad det trække i 1 minut.
- 6
Varm fuldkornstortillaerne i ovnen efter anvisning på emballagen.
- 7
Hak persille. Tilsæt kikærte- og grøntsagsfyldet på den ene halvdel, drys med hakket persille og fold den anden halvdel over.
