Fuldkornstortilla med kikærte- og grøntsagsfyld

4 personer

Ingredienser

Kikærte- og grøntsagsfyld

125r gtørrede kikærter
1 tskfint salt
4 stkgulerod
300 gkartofler
375 ghvidkål
1 stkpeberfrugt
2 tskkarry
2 spskolie
0,5 dlvand
peber
1 bundtpersille

Tilbehør

4 stkfuldkornstortilla

Tilberedning

Kikærte- og grøntsagsfyld

  • 1

    Skyl kikærter og sæt i blød i køleskabet i rigeligt vand i 10-12 timer. Udblødningsvandet kasseres herefter.

  • 2

    Kog kikærterne i ca. 40 minutter i rigeligt rent vand tilsat salt.

  • 3

    Skyl og skræl gulerødder og kartofler og rens peberfrugten. Skær alle grøntsagerne i tynde strimler.

  • 4

    Svits karry i olie, tilsæt gulerødder og kartofler og svits i ca. 1 minut. Hvidkål og peberfrugt tilsættes, og det hele svitses yderligere 4 minutter.

  • 5

    Tilsæt vand, salt og peber og lad retten simre ved svag varme 10-15 minutter. Vend de kogte kikærter i retten, sluk for varmen og lad det trække i 1 minut.

  • 6

    Varm fuldkornstortillaerne i ovnen efter anvisning på emballagen.

  • 7

    Hak persille. Tilsæt kikærte- og grøntsagsfyldet på den ene halvdel, drys med hakket persille og fold den anden halvdel over.

Dette er en nøglehulsmærket opskrift.
Fuldkornstortilla med kikærte- og grøntsagsfyld