Fuldkorn tortillawrap med hummus og oksekød
4 personer
Ingredienser
1 pakke | tortillawraps |
1 stk | iceberg salat |
Oksekødsfyld
400 g | hakket oksekød |
1 stk | løg |
2 fed | hvidløg |
1 stk | chilifrugt |
2 spsk | ingefær |
1 spsk | dijonsennep |
1 spsk | mango chutney |
2 spsk | sesamfrø |
0,25 bundt | spidskål |
100 g | majs |
Hummus
1 dåse | hummus |
1 stk | citron |
1 spsk | sesamolie |
1 fed | hvidløg |
salt | |
peber |
Tilberedning
Tip: Bruges der friske majskolber, skæres majsene af med en stor kniv, mens du holder kolben lodret og stående på et spækbræt. Kan serveres med salat til. Spidskål kan erstattes med hvidkål.
- 1
Skyl og klargør grøntsagerne: hak løg, hvidløg og ingefær, og skær spidskål i strimler.
- 2
Det hakkede oksekød sauteres sammen med chili, hvidløg, løg og ingefær i 5 minutter.
- 3
Tilsæt dijonsennep, sesamfrø og mangochutney og vend det godt sammen med kødblandingen i 5 minutter. Herefter tilsættes spidskål og majs.
- 4
Lad retten sautere færdig i 5 minutter.
- 5
Lun wraps i ovnen et par minutter.
- 6
Smør wraps med hummus og anret iceberg strimler og kødblandingen i 4 wraps. Rul dem sammen og servér straks.
Hummus
- 1
Bland hummus sammen med sesamolie, presset hvidløg og citronsaft.
- 2
Smag til med salt og peber. Klar til servering.
