Fritteret rispapir med laks
Ingredienser
125 g | varmrøget laks |
1 spsk | mayonnaise |
1 tsk | sriracha mayo |
1 lille håndfuld | finhakket persille |
1 stk | avocado |
1 spsk | citronsaft |
salt | |
peber | |
3 spsk | solsikkeolie |
4 stk | rispapir |
Tilberedning
- 1
I en skål røres laks, mayonnaise, sriracha og finthakket persille sammen.
- 2
Skær avokado og agurk ud i små tern og vend forsigtigt i skålen. Smag til med citronsaft, salt og peber.
- 3
Sæt det på køl indtil brug.
- 4
Kom olie på en pande og varm det på høj varme.
- 5
Knæk forsigtigt rispapiret ud i kvarte og læg forsigtigt et stykke på banen ad gangen. Lad det stege til det puffer op og bliver hvidt.
- 6
Lad det køle af på en rist.
- 7
Anret med en skefuld lakseblanding på hvert stykke rispapir og server straks. Pynt eventuelt med lidt ekstra frisk persille.
Tip! Brug også det friterede rispapir som et glutenfri alternativ til en blinis et ristet stykke brød.
