Frisk sommersalat
4 personer
Ingredienser
Salat
| 16 stk | asparges |
| 8 stk | porre |
| 4 stk | radise |
| oliven | |
| 15 stk | friske bælgede ærter |
| 4 tsk | kapers |
| 15 blade | basillikum |
| karse |
Marinade
| 1 dl | olivenolie |
| 1 spsk | balsamico |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
- 1
Rengør asparges og knæk bunden af. Rens porre og fjern toppen.
- 2
Blancher asparges og porre i kogende vand i 1 minut. Tag herefter op af vandet og hæld koldt vand over, til de er afkølet.
- 3
Anret asparges og porrer på tallerkener. Pynt med radiser i tynde skiver, oliven, bælgede ærter, kapers og krydderurter.
- 4
Bland olivenolie, balsamico samt salt og peber til en marinade og hæld det over sommersalaten. Servér straks.
