Frisk sommersalat
4 personer
Ingredienser
Salat
16 stk | asparges |
8 stk | porre |
4 stk | radise |
oliven | |
15 stk | friske ærter |
4 tsk | kapers |
15 blade | basillikum |
karse |
Marinade
1 dl | olivenolie |
1 spsk | balsamico |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Rengør asparges og knæk bunden af. Rens porre og fjern toppen.
- 2
Blancher asparges og porre i kogende vand i 1 minut. Tag herefter op af vandet og hæld koldt vand over, til de er afkølet.
- 3
Anret asparges og porrer på tallerkener. Pynt med radiser i tynde skiver, oliven, bælgede ærter, kapers og krydderurter.
- 4
Bland olivenolie, balsamico samt salt og peber til en marinade og hæld det over sommersalaten. Servér straks.