Frisk pasta med tomatsauce og sprødstegt pepperoni

4 personer

Ingredienser

200 gpepperoni
500 gfrisk pasta
280 gøkologisk pizzasauce
2.5 dlkaffefløde
1 fedhvidløg
2 stksnackpeber
salt
peber
olivenolie

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 34: Snackpeber, frisk pasta, pepperoni
  • 1

    Skær pepperonien i stykker efter smag og steg dem sprøde på en pande i lidt olivenolie. Imens pepperonien steger tilbereder du pastaen efter anvisningen på posen.

  • 2

    Og så tilbage til panden med pepperonien: Tag pepperonistykkerne af panden når de er sprødstegt. Undlad at gøre panden ren. Tilsæt tomatsauce, kaffefløde og presset hvidløg på panden. Smag til med salt og peber.

  • 3

    Skyl snackpeberne og skær dem i stave til gnavergrønt.

  • 4

    Server pastaen med den hurtige tomatsauce og top med den sprødstegte pepperoni. Server hertil snackpeber i stave. Velbekomme!

Frisk pasta med tomatsauce og sprødstegt pepperoni