Frisk pasta med tomatsauce og sprødstegt pepperoni
4 personer
Ingredienser
200 g | pepperoni |
500 g | frisk pasta |
280 g | økologisk pizzasauce |
2.5 dl | kaffefløde |
1 fed | hvidløg |
2 stk | snackpeber |
salt | |
peber | |
olivenolie |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 34: Snackpeber, frisk pasta, pepperoni
- 1
Skær pepperonien i stykker efter smag og steg dem sprøde på en pande i lidt olivenolie. Imens pepperonien steger tilbereder du pastaen efter anvisningen på posen.
- 2
Og så tilbage til panden med pepperonien: Tag pepperonistykkerne af panden når de er sprødstegt. Undlad at gøre panden ren. Tilsæt tomatsauce, kaffefløde og presset hvidløg på panden. Smag til med salt og peber.
- 3
Skyl snackpeberne og skær dem i stave til gnavergrønt.
- 4
Server pastaen med den hurtige tomatsauce og top med den sprødstegte pepperoni. Server hertil snackpeber i stave. Velbekomme!
