Frisk pasta med skinke i flødesauce. Hertil grønne bønner

4 personer

Ingredienser

200 ggrønne bønner
500 gfrisk fuldkornstagliolini
1 stkløg
1 fedhvidløg
2.5 dlcremefine 15%
200 gskinkestrimler
250 gfrosne ærter
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 38: Skinke i strimler, frisk fuldkornstagliolini
  • 1

    Bring to gryder med letsaltet vand i kog. Skær enderne af de friske bønner og kog dem i ca. 5 min. i den ene gryde. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken i den anden gryde.

  • 2

    Pil skrællen af løg og hvidløg og hak begge dele fint. Varm olivenolie op i en dyb pande eller en gryde. Svits løg og hvidløg og tilsæt cremefine. Lad det simre i ca. 5 min.

  • 3

    Tilsæt skinkestrimler og ærter og lad det hele simre i ca. 3 min. Smag til med salt og peber.

  • 4

    Server den friske pasta med skinke i flødesauce og sprøde grønne bønner på siden. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med friskrevet parmesan.
Frisk pasta med skinke i flødesauce. Hertil grønne bønner