Frisk pasta med skinke i flødesauce. Hertil grønne bønner
4 personer
Ingredienser
200 g | grønne bønner |
500 g | frisk fuldkornstagliolini |
1 stk | løg |
1 fed | hvidløg |
2.5 dl | cremefine 15% |
200 g | skinkestrimler |
250 g | frosne ærter |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 38: Skinke i strimler, frisk fuldkornstagliolini
- 1
Bring to gryder med letsaltet vand i kog. Skær enderne af de friske bønner og kog dem i ca. 5 min. i den ene gryde. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken i den anden gryde.
- 2
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak begge dele fint. Varm olivenolie op i en dyb pande eller en gryde. Svits løg og hvidløg og tilsæt cremefine. Lad det simre i ca. 5 min.
- 3
Tilsæt skinkestrimler og ærter og lad det hele simre i ca. 3 min. Smag til med salt og peber.
- 4
Server den friske pasta med skinke i flødesauce og sprøde grønne bønner på siden. Velbekomme!
For ekstra smag: Top med friskrevet parmesan.
