Frisk pasta med rejer, hvidløg, cherrytomater og citron
4 personer
Ingredienser
| 1 stk | løg |
| 3 fed | hvidløg |
| 20 stk | cherrytomater |
| 1 stk | squash |
| 2.5 dl | cremefine 15% |
| 500 g | fettuccine |
| 200 g | frosne rejer |
| 1 stk | øko citron |
| olivenolie | |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 46: Frosne rejer, squash
- 1
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl cherrytomaterne og squashen. Skær cherrytomaterne i kvarte og riv squashen på den grove side af et rivejern.
- 2
Varm en pande op med olivenolie og svits løg og hvidløg. Tilsæt cherrytomater og squash og steg det i et par minutter. Tilsæt cremefine og lad saucen simre.
- 3
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.
- 4
Kom rejerne i saucen og smag til med revet citronskal, citronsaft, salt og peber.
- 5
Server pastaretten i skåle og top med friskhakket persille, hvis du har det på lager.
For ekstra smag: Top med friskhakket persille og parmesan.
