Frisk pasta med rejer, hvidløg, cherrytomater og citron

4 personer

Ingredienser

1 stkløg
3 fedhvidløg
20 stkcherrytomater
1 stksquash
2.5 dlcremefine 15%
500 gfettuccine
200 gfrosne rejer
1 stkøko citron
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 46: Frosne rejer, squash
  • 1

    Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl cherrytomaterne og squashen. Skær cherrytomaterne i kvarte og riv squashen på den grove side af et rivejern.

  • 2

    Varm en pande op med olivenolie og svits løg og hvidløg. Tilsæt cherrytomater og squash og steg det i et par minutter. Tilsæt cremefine og lad saucen simre.

  • 3

    Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

  • 4

    Kom rejerne i saucen og smag til med revet citronskal, citronsaft, salt og peber.

  • 5

    Server pastaretten i skåle og top med friskhakket persille, hvis du har det på lager.

For ekstra smag: Top med friskhakket persille og parmesan.
Frisk pasta med rejer, hvidløg, cherrytomater og citron