Frisk pasta med kødboller, flødesauce og tomatsalat
4 personer
Ingredienser
350 g | medisterpølse |
1 fed | hvidløg |
1 terning | grøntsagsbouillon |
0.5 spsk | tørret oregano |
1.5 dl | vand |
1.5 dl | piskefløde |
frisk pasta | |
250 g | cherrytomater |
1 stk | rødløg |
1 stk | mozzarella |
0.5 potte | frisk basilikum |
0.5 stk | citron |
salt | |
peber | |
olivenolie |
Tilberedning
- 1
Klip hul i den ene ende af medisterpølsen. Klem små kødboller ud og steg dem på panden i olie.
- 2
Når kødbollerne har stegt et par minutter, tilsættes presset hvidløg, smuldret grøntsagbouillon, oregano el. timian, vand og fløde. Lad det hele simre mens du fikser resten.
- 3
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- 4
Skyl tomaterne og halver dem. Skræl og skær løg i fine skiver. Dræn mozzarellaen og riv den i mindre stykker. Hak basilikum fint. Bland salaten med olie, citronsaft, salt og peber.
- 5
Smag nu saucen til med salt, peber og lidt friskpresset citronsaft.
- 6
Servér den friske pasta med kødboller, flødesauce og tomatsalat. Velbekomme!
