Frisk pasta med kødboller, flødesauce og tomatsalat

4 personer

Ingredienser

350 gmedisterpølse
1 fedhvidløg
1 terninggrøntsagsbouillon
0.5 spsktørret oregano
1.5 dlvand
1.5 dlpiskefløde
frisk pasta
250 gcherrytomater
1 stkrødløg
1 stkmozzarella
0.5 pottefrisk basilikum
0.5 stkcitron
salt
peber
olivenolie

Tilberedning

  • 1

    Klip hul i den ene ende af medisterpølsen. Klem små kødboller ud og steg dem på panden i olie.

  • 2

    Når kødbollerne har stegt et par minutter, tilsættes presset hvidløg, smuldret grøntsagbouillon, oregano el. timian, vand og fløde. Lad det hele simre mens du fikser resten.

  • 3

    Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

  • 4

    Skyl tomaterne og halver dem. Skræl og skær løg i fine skiver. Dræn mozzarellaen og riv den i mindre stykker. Hak basilikum fint. Bland salaten med olie, citronsaft, salt og peber.

  • 5

    Smag nu saucen til med salt, peber og lidt friskpresset citronsaft.

  • 6

    Servér den friske pasta med kødboller, flødesauce og tomatsalat. Velbekomme!

Frisk pasta med kødboller, flødesauce og tomatsalat