Frisk pasta med grov tomatsovs og spejlæg

4 personer

Ingredienser

500 gfrossen ratatouille
1 dåsehakkede tomater
500 gfrisk tagliolini
4 stkæg
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 18: Æg, frossen ratatouille
  • 1

    Varm en dyb pande eller gryde op med olivenolie og tilsæt ratatouilleblandingen. Tilføj hakkede tomater og smag til med salt og peber.

  • 2

    Kog pastaerne som anvist på pakken.

  • 3

    Varm en pande op med olivenolie og slå æggene ud. Krydr med salt og peber og steg dem til spejlæg.

  • 4

    Server frisk pasta med grov tomatsovs og spejlæg. Har du parmesan på lager, kan du med fordel drysse det på toppen. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med revet parmesan og friskhakket persille.
Frisk pasta med grov tomatsovs og spejlæg