Frisk pasta med grov tomatsovs og spejlæg
4 personer
Ingredienser
500 g | frossen ratatouille |
1 dåse | hakkede tomater |
500 g | frisk tagliolini |
4 stk | æg |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 18: Æg, frossen ratatouille
- 1
Varm en dyb pande eller gryde op med olivenolie og tilsæt ratatouilleblandingen. Tilføj hakkede tomater og smag til med salt og peber.
- 2
Kog pastaerne som anvist på pakken.
- 3
Varm en pande op med olivenolie og slå æggene ud. Krydr med salt og peber og steg dem til spejlæg.
- 4
Server frisk pasta med grov tomatsovs og spejlæg. Har du parmesan på lager, kan du med fordel drysse det på toppen. Velbekomme!
For ekstra smag: Top med revet parmesan og friskhakket persille.
