Frisk pasta med grøntsager i cremet hvidløgssauce

4 personer

Ingredienser

500 gfrisk pasta
1 stkløg
3 fedhvidløg
0.5 stksquash
90 gsoltørrede tomater i olie
2.5 dlcremefine 15%
70 gspæde spinatblade
30 gpinjekerner
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 43: Fettuccine
  • 1

    Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og lad dem dryppe af i en si.

  • 2

    Pil skrællen af løg og hvidløg. Skyl squashen og skær den i små tern. Hak de soltørrede tomater.

  • 3

    Varm en pande op med olivenolie og svits løg, hvidløg og squash. Tilsæt cremefine og soltørrede tomater og lad det simre i et par minutter.

  • 4

    Vend spinaten op i saucen. Smag til med salt og peber og vend saucen sammen med pastaerne inden servering.

  • 5

    Rist til slut pinjekernerne på en tør pande til de har taget lidt farve.

  • 6

    Server pastaretten i skåle og top med ristede pinjekerner. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med friskrevet parmesan.
Frisk pasta med grøntsager i cremet hvidløgssauce