Frisk pasta med grøntsager i cremet hvidløgssauce
4 personer
Ingredienser
500 g | frisk pasta |
1 stk | løg |
3 fed | hvidløg |
0.5 stk | squash |
90 g | soltørrede tomater i olie |
2.5 dl | cremefine 15% |
70 g | spæde spinatblade |
30 g | pinjekerner |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 43: Fettuccine
- 1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og lad dem dryppe af i en si.
- 2
Pil skrællen af løg og hvidløg. Skyl squashen og skær den i små tern. Hak de soltørrede tomater.
- 3
Varm en pande op med olivenolie og svits løg, hvidløg og squash. Tilsæt cremefine og soltørrede tomater og lad det simre i et par minutter.
- 4
Vend spinaten op i saucen. Smag til med salt og peber og vend saucen sammen med pastaerne inden servering.
- 5
Rist til slut pinjekernerne på en tør pande til de har taget lidt farve.
- 6
Server pastaretten i skåle og top med ristede pinjekerner. Velbekomme!
For ekstra smag: Top med friskrevet parmesan.
