Frisk pasta med cremet kylling og bacon. Hertil salat
4 personer
Ingredienser
Cremet kylling og sprødstegt bacon
| 150 g | bacon i skiver |
| 500 g | frisk pasta |
| 450 g | kyllingefilet |
| 1 fed | hvidløg |
| 0.5 spsk | tørret oregano |
| 100 g | hvidløgsost |
| 3 dl | vand |
| 1 terning | hønsebouillon |
Salat og dressing
| 10 stk | cherrytomater |
| 0.5 stk | agurk |
| 1 stk | rød peberfrugt |
| 1 stk | rødløg |
| 2 spsk | olivenolie |
| 1 fed | hvidløg |
| 1 stk | citron |
| salt | |
| peber | |
| sukker |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 51: Bacon i skiver, hvidløgsost, kyllingefilet
- 1
Steg baconen sprød på en tør pande. Lad baconstykkerne dryppe af på et stykke køkkenrulle og lad fedtstoffet blive på panden.
- 2
Kog pastaen efter anvisning på pakken.
- 3
Skær kyllingen i strimler og steg dem i baconfedtet i et par minutter. Tilsæt presset hvidløg, oregano, hvidløgsost, vand og smuldret hønsebouillon. Smag til med salt og peber. Lad det simre mens du laver salaten.
- 4
Skyl tomater, agurk og peberfrugt og skræl rødløget. Skær det hele i mindre tern efter smag. Vend det hele med olie, presset hvidløg og saften fra en citron. Smag til med salt, peber og evt lidt sukker.
- 5
Server pastaen toppet med den cremede kylling og bacon på toppen og den sprøde salat som tilbehør.
