Frisk pasta med cremet kylling og bacon. Hertil salat

4 personer

Ingredienser

Cremet kylling og sprødstegt bacon

150 gbacon i skiver
500 gfrisk pasta
450 gkyllingefilet
1 fedhvidløg
0.5 spsktørret oregano
100 ghvidløgsost
3 dlvand
1 terninghønsebouillon

Salat og dressing

10 stkcherrytomater
0.5 stkagurk
1 stkrød peberfrugt
1 stkrødløg
2 spskolivenolie
1 fedhvidløg
1 stkcitron
salt
peber
sukker

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 51: Bacon i skiver, hvidløgsost, kyllingefilet
  • 1

    Steg baconen sprød på en tør pande. Lad baconstykkerne dryppe af på et stykke køkkenrulle og lad fedtstoffet blive på panden.

  • 2

    Kog pastaen efter anvisning på pakken.

  • 3

    Skær kyllingen i strimler og steg dem i baconfedtet i et par minutter. Tilsæt presset hvidløg, oregano, hvidløgsost, vand og smuldret hønsebouillon. Smag til med salt og peber. Lad det simre mens du laver salaten.

  • 4

    Skyl tomater, agurk og peberfrugt og skræl rødløget. Skær det hele i mindre tern efter smag. Vend det hele med olie, presset hvidløg og saften fra en citron. Smag til med salt, peber og evt lidt sukker.

  • 5

    Server pastaen toppet med den cremede kylling og bacon på toppen og den sprøde salat som tilbehør.

Frisk pasta med cremet kylling og bacon. Hertil salat