Frisk pasta i cremet peberfrugtsauce med soltørrede tomater

4 personer

Ingredienser

1 stkløg
2 fedhvidløg
2 stksnackpeber
90 gsoltørrede tomater i olie
2.5 dlcremefine 15%
90 gtomatpuré
500 gfrisk pasta
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 34: Frisk pasta, snackpeber
  • 1

    Sæt en gryde med vand til pastaen til at koge.

  • 2

    Pil skrællen af løg og hvidløg og hak begge dele fint. Skyl snackpeberne, fjern kernerne og skær i små tern. Hak de soltørrede tomater fint.

  • 3

    Varm en pande op med olivenolie og svits løg, hvidløg og snackpeber. Tilsæt soltørrede tomater, cremefine og tomatpuré. Lad saucen simre og smag til med salt og peber.

  • 4

    Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

  • 5

    Hæld vandet fra pastaerne og vend dem sammen med den cremede peberfrugtsauce.

  • 6

    Server pastaretten i skåle. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med revet parmesan.
Frisk pasta i cremet peberfrugtsauce med soltørrede tomater