Frisk pasta i cremet peberfrugtsauce med soltørrede tomater
4 personer
Ingredienser
1 stk | løg |
2 fed | hvidløg |
2 stk | snackpeber |
90 g | soltørrede tomater i olie |
2.5 dl | cremefine 15% |
90 g | tomatpuré |
500 g | frisk pasta |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 34: Frisk pasta, snackpeber
- 1
Sæt en gryde med vand til pastaen til at koge.
- 2
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak begge dele fint. Skyl snackpeberne, fjern kernerne og skær i små tern. Hak de soltørrede tomater fint.
- 3
Varm en pande op med olivenolie og svits løg, hvidløg og snackpeber. Tilsæt soltørrede tomater, cremefine og tomatpuré. Lad saucen simre og smag til med salt og peber.
- 4
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.
- 5
Hæld vandet fra pastaerne og vend dem sammen med den cremede peberfrugtsauce.
- 6
Server pastaretten i skåle. Velbekomme!
For ekstra smag: Top med revet parmesan.
