Frikadellesandwich med rødkål. Hertil clementiner
Ingredienser
1 stk | løg |
400 g | hakket kyllingekød |
40 g | havregryn |
1 stk | æg |
1,5 dl | mælk |
500 g | syltet rødkål |
0,5 stk | agurk |
4 stk | fuldkornsburgerboller |
4 stk | clementiner |
mayonnaise | |
rapsolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 51.
- 1
Pil skrællen af løget og hak det fint - brug evt. en minihakker. Bland løg med hakket kyllingekød, havregryn, æg, mælk, salt og peber i en skål.
- 2
Varm en pande op med rapsolie. Steg en lille prøvedelle for at smage til. Steg frikadellerne til de har en fast konsistens og en gylden overflade på begge sider.
- 3
Imens frikadellerne steger: Kom rødkålen op i en kasserolle og lun den.
- 4
Skyl agurken og skær den i skiver.
- 5
Lun burgerbollerne på en brødrister eller i ovnen.
- 6
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen frikadellesandwich med clementiner som tilbehør. Velbekomme!