Frikadellesandwich med rødkål. Hertil clementiner

Ingredienser

1 stkløg
400 ghakket kyllingekød
40 ghavregryn
1 stkæg
1,5 dlmælk
500 gsyltet rødkål
0,5 stkagurk
4 stkfuldkornsburgerboller
4 stkclementiner
mayonnaise
rapsolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 51.
  • 1

    Pil skrællen af løget og hak det fint - brug evt. en minihakker. Bland løg med hakket kyllingekød, havregryn, æg, mælk, salt og peber i en skål.

  • 2

    Varm en pande op med rapsolie. Steg en lille prøvedelle for at smage til. Steg frikadellerne til de har en fast konsistens og en gylden overflade på begge sider.

  • 3

    Imens frikadellerne steger: Kom rødkålen op i en kasserolle og lun den.

  • 4

    Skyl agurken og skær den i skiver.

  • 5

    Lun burgerbollerne på en brødrister eller i ovnen.

  • 6

    Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen frikadellesandwich med clementiner som tilbehør. Velbekomme!

 Frikadellesandwich med rødkål. Hertil clementiner