Frikadeller serveret med spaghetti og tomatsauce

4 personer

Ingredienser

250 gfuldkornsspaghetti
1 stkløg
2 fedhvidløg
1 dåsehakkede tomater
1 dlvand
70 gtomatpuré
0,5 spsktørret oregano
400 gfærdige kalkun- og kyllingefrikadeller
olivenolie
Salt
Peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 48.
  • 1

    Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

  • 2

    Pil skrællen af løget og hvidløgene og hak dem fint.

  • 3

    Varm en pande eller gryde op med lidt olivenolie og svits løg og hvidløg. Tilsæt hakkede tomater, vand, tomatpuré og oregano, og lad det hele simre i ca. 10 minutter. Blend evt. saucen, hvis familien bedst kan lide den sådan.

  • 4

    Varm en pande op med lidt olivenolie og steg frikadellerne, til de er blevet varme.

  • 5

    Vend spaghettien sammen med tomatsaucen. Smag til med salt og peber.

  • 6

    Server spaghettien i tomatsauce med de varme frikadeller til. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med revet parmesan.
Frikadeller serveret med spaghetti og tomatsauce