Frikadeller serveret med spaghetti og tomatsauce
4 personer
Ingredienser
250 g | fuldkornsspaghetti |
1 stk | løg |
2 fed | hvidløg |
1 dåse | hakkede tomater |
1 dl | vand |
70 g | tomatpuré |
0,5 spsk | tørret oregano |
400 g | færdige kalkun- og kyllingefrikadeller |
olivenolie | |
Salt | |
Peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 48.
- 1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- 2
Pil skrællen af løget og hvidløgene og hak dem fint.
- 3
Varm en pande eller gryde op med lidt olivenolie og svits løg og hvidløg. Tilsæt hakkede tomater, vand, tomatpuré og oregano, og lad det hele simre i ca. 10 minutter. Blend evt. saucen, hvis familien bedst kan lide den sådan.
- 4
Varm en pande op med lidt olivenolie og steg frikadellerne, til de er blevet varme.
- 5
Vend spaghettien sammen med tomatsaucen. Smag til med salt og peber.
- 6
Server spaghettien i tomatsauce med de varme frikadeller til. Velbekomme!
For ekstra smag: Top med revet parmesan.