Frikadeller med cremet pastasalat og rød pesto
4 personer
Ingredienser
300 g | penne pasta |
400 g | minifrikadeller |
45 g | solsikkekerner |
3 dl | kefir |
100 g | rød pesto |
200 g | cherrytomater |
0.5 stk | icebergsalat |
200 g | gulerødder |
salt | |
peber | |
olivenolie |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 38: : Pasta penne, minifrikadeller, kefir, gulerødder
- 1
Kog pastaen efter anvisningen på posen. Overhæld den herefter med koldt vand og lad den dryppe af.
- 2
Tilbered de færdige frikadeller som anvist på posen.
- 3
Rist kernerne på en tør pande til de har taget farve. Lad dem køle af på en tallerken.
- 4
Rør kefir sammen med pesto og smag til med salt og peber.
- 5
Skyl tomaterne og halver dem. Skyl salaten og skær den i strimler. Skræl gulerødderne og riv dem groft på et rivejern. Vend pastaen med tomater, gulerødder, solsikkekerner, salat og pestocreme.
- 6
Server frikadellerne med pastasalaten som tilbehør. Velbekomme!
