Frikadeller med cremet pastasalat og rød pesto

4 personer

Ingredienser

300 gpenne pasta
400 gminifrikadeller
45 gsolsikkekerner
3 dlkefir
100 grød pesto
200 gcherrytomater
0.5 stkicebergsalat
200 ggulerødder
salt
peber
olivenolie

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 38: : Pasta penne, minifrikadeller, kefir, gulerødder
  • 1

    Kog pastaen efter anvisningen på posen. Overhæld den herefter med koldt vand og lad den dryppe af.

  • 2

    Tilbered de færdige frikadeller som anvist på posen.

  • 3

    Rist kernerne på en tør pande til de har taget farve. Lad dem køle af på en tallerken.

  • 4

    Rør kefir sammen med pesto og smag til med salt og peber.

  • 5

    Skyl tomaterne og halver dem. Skyl salaten og skær den i strimler. Skræl gulerødderne og riv dem groft på et rivejern. Vend pastaen med tomater, gulerødder, solsikkekerner, salat og pestocreme.

  • 6

    Server frikadellerne med pastasalaten som tilbehør. Velbekomme!

Frikadeller med cremet pastasalat og rød pesto