Fransk pølseret

4 personer

Ingredienser

650 gkartofler
4 stkkålpølser
1 stkløg
2 fedhvidløg
1 stksquash
1 stkrød peberfrugt
0.5 spskpaprika
0.5 spsktørret timian
0.5 spsktørret rosmarin
2.5 dlpiskefløde
70 gtomatpuré
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 51A & 51B: Piskefløde, løg, kålpølser, kartofler
  • 1

    Skræl kartoflerne, skær dem i mundrette bidder og kog dem møre i letsaltet vand.

  • 2

    Skær pølserne i skiver. Varm en stor pande op med olie og steg pølserne så de får lidt stegeskorpe.

  • 3

    Imens pølserne steger: Pil skrællen af løg og hvidløg og skyl squash og peberfrugt. Skær det hele i små tern.

  • 4

    Tag pølserne af panden og stil til side. Steg grøntsagerne på panden sammen med paprika, timian og rosmarin. Tilsæt nu de stegte pølser sammen fløde og tomatpuré og lad det hele simre.

  • 5

    Hæld vandet fra kartoflerne, kom dem på panden og vend dem sammen med sovsen. Smag til med salt og peber.

  • 6

    Server den smagfulde pølseret og top evt. med friskhakket persille, hvis du har det på lager.

Fransk pølseret