Flutes med parmesandrys

2 stk

Ingredienser

100 ghvedemel
175 gfuldkornshvedemel
2,5 tskbagepulver
1 spskrapsolie
1,75 dlminimælk
0,5 stkæg til pensling
2 spskrevet parmesanost

Tilberedning

Tip: I stedet for parmesan kan der bruges kommen eller rosmarin.
  • 1

    Bland mel og bagepulver. Tilsæt olie og mælk og ælt dejen sammen.

  • 2

    Del dejen i 2 portioner og rul hver portion ud til et langt flute.

  • 3

    Læg de to flutes på en bageplade beklædt med bagepapir og skær dybe furer med en kniv, så hvert flute er delt i 8 stykker.

  • 4

    Pisk ægget sammen og pensl begge flutes.

  • 5

    Drys reven parmesan på.

  • 6

    Bag de to flutes gyldne ved 200° varmluft i ca. 10-15 minutter.

  • 7

    Brødene smager bedst friskbagte og egner sig ikke til at blive gemt til næste dag.

Dette er en nøglehulsmærket opskrift.
Flutes med parmesandrys