Flutes med parmesandrys
2 stk
Ingredienser
100 g | hvedemel |
175 g | fuldkornshvedemel |
2,5 tsk | bagepulver |
1 spsk | rapsolie |
1,75 dl | minimælk |
0,5 stk | æg til pensling |
2 spsk | revet parmesanost |
Tilberedning
Tip: I stedet for parmesan kan der bruges kommen eller rosmarin.
- 1
Bland mel og bagepulver. Tilsæt olie og mælk og ælt dejen sammen.
- 2
Del dejen i 2 portioner og rul hver portion ud til et langt flute.
- 3
Læg de to flutes på en bageplade beklædt med bagepapir og skær dybe furer med en kniv, så hvert flute er delt i 8 stykker.
- 4
Pisk ægget sammen og pensl begge flutes.
- 5
Drys reven parmesan på.
- 6
Bag de to flutes gyldne ved 200° varmluft i ca. 10-15 minutter.
- 7
Brødene smager bedst friskbagte og egner sig ikke til at blive gemt til næste dag.
Dette er en nøglehulsmærket opskrift.