Fiskefrikadeller med hjemmerørt grov remoulade

4 personer

Ingredienser

Fiskefrikadeller

2 pakkerfiskefars
2 bundterdild
2 tskkarry
salt
peber

Hjemmerørt grov remoulade

10 stkcornichon
0,5 stkagurk
0,5 stkcitron
1 bægerpickles
2 spskkarse
2 tskkarry
1 spskdijonsennep
10 stkslikærter
3 spskmayonnaise
salt
peber

Pynt

Citron

Tilberedning

  • 1

    Hak dild fint. Rør fiskefarsen sammen med dild (gem lidt til pynt), karry, salt og peber. Lad farsen hvile i 10 min.

  • 2

    Steg fiskefrikadellerne i lidt olie ved middelhøj varme.

  • 3

    Skær cornichoner i ringe, agurk i tern og pres citronsaft. Hak pickles.

  • 4

    Bland med alle de øvrige ingredienser til en hjemmerørt grov remoulade og lad den stå og trække.

  • 5

    Anret i skåle og på tallerkener og pynt med dild og citronbåde.

Fiskefrikadeller med hjemmerørt grov remoulade