Fiskefrikadeller med hjemmerørt grov remoulade
4 personer
Ingredienser
Fiskefrikadeller
| 2 pakker | fiskefars |
| 2 bundter | dild |
| 2 tsk | karry |
| salt | |
| peber |
Hjemmerørt grov remoulade
| 10 stk | cornichon |
| 0.5 stk | agurk |
| 0.5 stk | citron |
| 1 bæger | pickles |
| 2 spsk | karse |
| 2 tsk | karry |
| 1 spsk | dijonsennep |
| 10 stk | slikærter |
| 3 spsk | mayonnaise |
| salt | |
| peber |
Pynt
| Citron |
Tilberedning
- 1
Hak dild fint. Rør fiskefarsen sammen med dild (gem lidt til pynt), karry, salt og peber. Lad farsen hvile i 10 min.
- 2
Steg fiskefrikadellerne i lidt olie ved middelhøj varme.
- 3
Skær cornichoner i ringe, agurk i tern og pres citronsaft. Hak pickles.
- 4
Bland med alle de øvrige ingredienser til en hjemmerørt grov remoulade og lad den stå og trække.
- 5
Anret i skåle og på tallerkener og pynt med dild og citronbåde.
