Fiskefilet med kartofler, remo og melonsalat

4 personer

Ingredienser

650 gsmå kartofler
500 gpaneret fiskefilet
50 gsolsikkekerner
0,5 stkhonningmelon
150 gfriske spinatblade
1 stkøkologisk citron
remoulade
salt
peber
olivenolie
smør
akaciehonning

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 42.
  • 1

    Skyl og skrub kartoflerne og kog dem møre i saltet vand.

  • 2

    Steg fiskefileterne i en blanding af smør og olie på en pande. Vend dem forsigtigt undervejs og tag dem af, når de er blevet flot gyldne på begge sider. Hvis du ikke synes, at fiskefileterne får jævn farve, tilsæt lidt mere fedtstof.

  • 3

    Rist solsikkekernerne på en tør pande, til de har fået farve. Skær skrællen af melonen og fjern kernerne i midten med en ske. Skær herefter melonen i tern. Skyl spinaten grundigt og bland med solsikkekernerne og melonen.

  • 4

    Lav en hurtig dressing med saften fra en citron, lidt fintrevet citronskal og olivenolie. Smag til med salt, peber og evt. lidt honning. Vend dressingen i salaten.

  • 5

    Server de sprøde fiskefileter sammen med de kogte kartofler, remo og melonsalaten. Velbekomme!

Fiskefilet med kartofler, remo og melonsalat