Fiskefilet med kartoffelsalat, creme fraiche og urter
4 personer
Ingredienser
650 g | små kartofler |
200 g | frosne ærter |
500 g | paneret fiskefilet |
200 g | cherrytomater |
2,5 dl | creme fraiche 18% |
1 potte | dild |
1 potte | purløg |
1 stk | citron |
rapsolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 42.
- 1
Skyl og skrub kartoflerne. Skær dem i mundrette stykker og kog dem møre i letsaltet vand. Tilsæt ærterne til grydevandet lige inden vandet hældes fra.
- 2
Overhæld herefter kartofler og ærter med koldt vand, så de køler af.
- 3
Varm en pande op med lidt rapsolie og steg fiskefileterne, til de har en gylden farve på begge sider. Hvis de får ujævn farve, tilsæt lidt mere fedtstof. Krydr med salt.
- 4
Imens fiskefileterne steger: Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve.
- 5
Rør creme fraiche sammen med hakket dild, hakket purløg og skallen fra en citron. Smag til med salt og peber.
- 6
Vend urtedressingen sammen med kartoflerne, ærterne og cherrytomaterne.
- 7
Server de sprøde fiskefileter med kartoffelsalaten. Velbekomme!