Fiskefilet med æg og tomat på rugbrød
4 personer
Ingredienser
| 500 g | paneret fiskefilet |
| 4 stk | æg |
| 1 stk | hjertesalat |
| 2 stk | tomater |
| 4 stk | clementiner |
| 8 skiver | rugbrød |
| remoulade | |
| mayonnaise | |
| salt | |
| peber | |
| olivenolie | |
| smør |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 51A & 51B: Smør, rugbrød, clementiner, æg, paneret fiskefilet
- 1
Steg fiskefileterne i en god blanding af smør og olie på en slip-let pande. Vend dem forsigtigt undervejs og tag dem af, når de er flot gyldne. Hvis du ikke synes, at fiskefileterne bliver stegt overalt, så tilsæt lidt mere fedtstof.
- 2
Kog æggene i ca. 9 min. og overhæld dem herefter med koldt vand.
- 3
Skyl salaten og del i blade. Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Pil clementinerne og del dem i både.
- 4
Rist rugbrødet i en brødrister eller i ovnen, hvis du synes. Du kan også servere rugbrødet koldt.
- 5
Server fiskefileter og kogte æg på rugbrød med salat, tomater, mayo og remoulade og clementiner som "gnavergrønt".
