Fiskefilet med æg og tomat på rugbrød

4 personer

Ingredienser

500 gpaneret fiskefilet
4 stkæg
1 stkhjertesalat
2 stktomater
4 stkclementiner
8 skiverrugbrød
remoulade
mayonnaise
salt
peber
olivenolie
smør

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 51A & 51B: Smør, rugbrød, clementiner, æg, paneret fiskefilet
  • 1

    Steg fiskefileterne i en god blanding af smør og olie på en slip-let pande. Vend dem forsigtigt undervejs og tag dem af, når de er flot gyldne. Hvis du ikke synes, at fiskefileterne bliver stegt overalt, så tilsæt lidt mere fedtstof.

  • 2

    Kog æggene i ca. 9 min. og overhæld dem herefter med koldt vand.

  • 3

    Skyl salaten og del i blade. Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Pil clementinerne og del dem i både.

  • 4

    Rist rugbrødet i en brødrister eller i ovnen, hvis du synes. Du kan også servere rugbrødet koldt.

  • 5

    Server fiskefileter og kogte æg på rugbrød med salat, tomater, mayo og remoulade og clementiner som "gnavergrønt".

Fiskefilet med æg og tomat på rugbrød