Fiskedeller serveret med nem kartoffelsalat med dild

4 personer

Ingredienser

650 gkartofler
400 gfiskefars
1 stkagurk
20 stkcherrytomater
1 stkrødløg
0.5 dlolivenolie
2 spsksød sennep
1 pottedild
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 17: Agurk, fiskefars
  • 1

    Skrub og skyl kartoflerne, skær dem i grove stykker og kog dem møre i letsaltet vand. Overhæld dem herefter med koldt vand.

  • 2

    Varm en pande op med olivenolie og form fiskedeller med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider til de er gyldne og sprøde.

  • 3

    Skyl agurken og cherrytomaterne. Skær agurken ud efter eget ønske og halver tomaterne. Pil skrællen af rødløget og hak det fint. Vend det hele sammen med de kolde kartofler.

  • 4

    Rør olivenolie, sød sennep, hakket dild, salt og peber sammen i en lille skål. Vend dressingen i kartoffelsalaten.

  • 5

    Server de lune fiskedeller med den kolde kartoffelsalat. Velbekomme!

Fiskedeller serveret med nem kartoffelsalat med dild