Fiskedeller serveret med nem kartoffelsalat med dild
4 personer
Ingredienser
650 g | kartofler |
400 g | fiskefars |
1 stk | agurk |
20 stk | cherrytomater |
1 stk | rødløg |
0.5 dl | olivenolie |
2 spsk | sød sennep |
1 potte | dild |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 17: Agurk, fiskefars
- 1
Skrub og skyl kartoflerne, skær dem i grove stykker og kog dem møre i letsaltet vand. Overhæld dem herefter med koldt vand.
- 2
Varm en pande op med olivenolie og form fiskedeller med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider til de er gyldne og sprøde.
- 3
Skyl agurken og cherrytomaterne. Skær agurken ud efter eget ønske og halver tomaterne. Pil skrællen af rødløget og hak det fint. Vend det hele sammen med de kolde kartofler.
- 4
Rør olivenolie, sød sennep, hakket dild, salt og peber sammen i en lille skål. Vend dressingen i kartoffelsalaten.
- 5
Server de lune fiskedeller med den kolde kartoffelsalat. Velbekomme!
