Fiskedeller serveret med kartoffeltern og broccoli. Hertil grov remoulade

4 personer

Ingredienser

1000 gkartofler
1 stkbroccoli
400 gfiskefars
2 dlmayonnaise
100 gpickles
0.5 spskkarry
olivenolie
rapsolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 43: Fiskefars og kartofler
  • 1

    Tænd ovnen på 200° varmluft.

  • 2

    Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i små tern. Jo mindre tern, jo kortere tilberedning. Fordel kartoflerne på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med olivenolie, salt og peber. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 25 min.

  • 3

    Pluk små buketter af broccolien og kog dem møre i letsaltet vand.

  • 4

    Varm en pande op med rapsolie og form fiskedellerne med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider til de har en fast konsistens og en gylden overflade.

  • 5

    Rør mayonnaise, pickles og karry sammen til en lækker remoulade.

  • 6

    Server fiskedellerne med kartoffeltern, broccoli og grov remoulade. Velbekomme!

Fiskedeller serveret med kartoffeltern og broccoli. Hertil grov remoulade