Fiskedeller på rugbrød med hjemmerørt remoulade og ristede løg

4 personer

Ingredienser

100 gpickles
4 spskmayonnaise
0.5 spskkarry
640 gfiskefrikadeller
1 bundtgulerødder med top
500 gfriske ærter
30 gfeldsalat
6 skiverrugbrød
50 gristede løg

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 25: Feldsalat, mayonnaise, fiskefrikadeller, gulerødder med top, rugbrød, ristede løg
  • 1

    Rør pickles, mayonnaise og karry sammen.

  • 2

    Server fiskefrikadellerne kolde eller lun dem på en pande eller i ovnen.

  • 3

    Skyl gulerødderne og lad gerne toppen blive på. Fordel gulerødder og ærter på et fad eller i en skål. Skyl salaten.

  • 4

    Rist brødet i ovnen eller på en brødrister.

  • 5

    Stil alle ingredienserne på bordet og server fiskedellerne med rugbrød, hjemmerørt remoulade, ristede løg og grøntsager som tilbehør. Velbekomme!

Fiskedeller på rugbrød med hjemmerørt remoulade og ristede løg