Fiskedeller på rugbrød med hjemmerørt remoulade og ristede løg
4 personer
Ingredienser
100 g | pickles |
4 spsk | mayonnaise |
0.5 spsk | karry |
640 g | fiskefrikadeller |
1 bundt | gulerødder med top |
500 g | friske ærter |
30 g | feldsalat |
6 skiver | rugbrød |
50 g | ristede løg |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 25: Feldsalat, mayonnaise, fiskefrikadeller, gulerødder med top, rugbrød, ristede løg
- 1
Rør pickles, mayonnaise og karry sammen.
- 2
Server fiskefrikadellerne kolde eller lun dem på en pande eller i ovnen.
- 3
Skyl gulerødderne og lad gerne toppen blive på. Fordel gulerødder og ærter på et fad eller i en skål. Skyl salaten.
- 4
Rist brødet i ovnen eller på en brødrister.
- 5
Stil alle ingredienserne på bordet og server fiskedellerne med rugbrød, hjemmerørt remoulade, ristede løg og grøntsager som tilbehør. Velbekomme!
