Fish and chips med tartarsauce og fyldig salat
4 personer
Ingredienser
| 800 g | sweet potato fritter |
| 480 g | fish and crisp |
| 100 g | agurkesalat |
| 2 spsk | kapers |
| 2 dl | creme fraiche 9 % |
| 0.5 dl | mayonnaise |
| 1 spsk | sød sennep |
| 300 g | frosne ærter |
| 0.5 stk | spidskål |
| 200 g | farvede beder |
| 2 stk | avocado |
| 1 stk | citron |
| dressing efter eget valg | |
| salt | |
| peber | |
| olivenolie |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 49: Fish and crisp, sweet potato fritter, creme fraiche 9 %, farvede beder
- 1
Opvarm ovnen til 200° varmluft.
- 2
Vend fritterne med en slat olivenolie og bag dem i ovnen i ca. 25 minutter til de er smukt gyldne og sprøde. Husk at vende dem undervejs.
- 3
Steg fish and crisp i olie på en pande til de har en fin, gylden og sprød overflade.
- 4
Lav en hurtig tartarsauce ved at blande hakket agurkesalat og kapers sammen med creme fraiche, mayonnaise og sød sennep. Smag til med salt og peber.
- 5
Tilbered ærterne efter anvisningen på posen. Skyl og skær spidskål i tynde strimler. Skræl bederne og skær i tynde skiver. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i skiver. Vend grøntsagerne sammen i en skål og server med valgfri dressing.
- 6
Server den sprødstegte fisk med fritter, tatarsauce, salat og citron i både som tilbehør.
