Fish and chips med tartarsauce og fyldig salat

4 personer

Ingredienser

800 gsweet potato fritter
480 gfish and crisp
100 gagurkesalat
2 spskkapers
2 dlcreme fraiche 9 %
0.5 dlmayonnaise
1 spsksød sennep
300 gfrosne ærter
0.5 stkspidskål
200 gfarvede beder
2 stkavocado
1 stkcitron
dressing efter eget valg
salt
peber
olivenolie

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 49: Fish and crisp, sweet potato fritter, creme fraiche 9 %, farvede beder
  • 1

    Opvarm ovnen til 200° varmluft.

  • 2

    Vend fritterne med en slat olivenolie og bag dem i ovnen i ca. 25 minutter til de er smukt gyldne og sprøde. Husk at vende dem undervejs.

  • 3

    Steg fish and crisp i olie på en pande til de har en fin, gylden og sprød overflade.

  • 4

    Lav en hurtig tartarsauce ved at blande hakket agurkesalat og kapers sammen med creme fraiche, mayonnaise og sød sennep. Smag til med salt og peber.

  • 5

    Tilbered ærterne efter anvisningen på posen. Skyl og skær spidskål i tynde strimler. Skræl bederne og skær i tynde skiver. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i skiver. Vend grøntsagerne sammen i en skål og server med valgfri dressing.

  • 6

    Server den sprødstegte fisk med fritter, tatarsauce, salat og citron i både som tilbehør.

Fish and chips med tartarsauce og fyldig salat