Fasan nuggets i wrap

4 personer

Ingredienser

400 gFasanbryst
2 stkÆg
40 gHvedemel
150 gPankorasp
6 spskSmagsneutral olie
Salt
Sort peber
1 stkSalat
2 stkRødløg
1 pakkeTortilla wraps
3 stkTomater
225 gCreme fraiche
Krydderurter
1 stkØko citron
2 fedHvidløg

Tilberedning

  • 1

    Alt afhængigt af, hvor store fasan nuggets du ønsker, kan du bevare fasanbrysterne hele eller skære dem ud i mindre stykker.

  • 2

    Slå ægget ud i en lille skål og pisk det sammen med en gaffel. I en anden skål blandes hvedemel med lidt salt og sort peber. Når panerings ”sættet” er klar, vendes fasanbrysterne i hvedemel, herefter i æg og pankorasp – gentag med æg og panko endnu en gang.

  • 3

    Varm en pande op med smagsneutral olie og steg fasanbrysterne gyldne på panden.

  • 4

    Imens de steger, klargøres resten af wrap’en. Lun tortillaerne efter anvisningen på pakken, skær tomaterne ud i tykke skiver, skør rødløg i tynde skiver og skyl salatbladene.

  • 5

    I en skål blandes creme fraiche med dine yndlingskrydderurter, sort peber, salt, revet hvidløg, citronskal og saft.

  • 6

    Fordel fasan nuggets, grøntsager og dressing i dine wraps.

Wraps er også en ideel måde at få brugt de grøntsager du allerede har i køleskabet på. Du kan bruge både tørrede eller friske krydderurter - brug gerne det du i forvejen har i køleskabet.
Fasan nuggets i wrap