Falafler med sprød salat og ovnbagte kartofler

4 personer

Ingredienser

650 gkartofler
35 gSpæde spinatblade
125 gBlåbær
350 gFærdig sommerslaw
300 gFalafer
2 dlCreme fraise 9%
Olivenolie
salt
peber
bagepapir

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 31: Kartofler, sommerslaw, falafler og olivenolie
  • 1

    Tænd ovnen på 200° varmluft.

  • 2

    Skyl og skrub kartoflerne, skær dem i både, vend med lidt olivenolie, salt og peber og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen i ca. 25 min.

  • 3

    Skyl spinat og blåbær og vend dem sammen med sommerslaw, olivenolie, salt og peber. Gem den tilhørende dressing der skal vendes sammen med creme fraichen.

  • 4

    Fordel falaflerne ovenpå kartoflerne og lad dem bage med de sidste 15 min.

  • 5

    Rør creme fraichen sammen med dressingen og smag til med salt og peber.

  • 6

    Server falaflerne med ovnbagte kartofler, sprød kålsalat og dressing som tilbehør.

 Falafler med sprød salat og ovnbagte kartofler