Falafler med sprød salat og ovnbagte kartofler
4 personer
Ingredienser
650 g | kartofler |
35 g | Spæde spinatblade |
125 g | Blåbær |
350 g | Færdig sommerslaw |
300 g | Falafer |
2 dl | Creme fraise 9% |
Olivenolie | |
salt | |
peber | |
bagepapir |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 31: Kartofler, sommerslaw, falafler og olivenolie
- 1
Tænd ovnen på 200° varmluft.
- 2
Skyl og skrub kartoflerne, skær dem i både, vend med lidt olivenolie, salt og peber og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen i ca. 25 min.
- 3
Skyl spinat og blåbær og vend dem sammen med sommerslaw, olivenolie, salt og peber. Gem den tilhørende dressing der skal vendes sammen med creme fraichen.
- 4
Fordel falaflerne ovenpå kartoflerne og lad dem bage med de sidste 15 min.
- 5
Rør creme fraichen sammen med dressingen og smag til med salt og peber.
- 6
Server falaflerne med ovnbagte kartofler, sprød kålsalat og dressing som tilbehør.
