Falafler med efterårsblanding og Tikka Masala
4 personer
Ingredienser
| 360 g | falafler |
| 225 g | ris |
| 2 poser | Efterårsblanding |
| 140 g | tomatpasta |
| 1 dåse | kokosmælk |
| 350 g | tikka masala |
| 2 spsk | smagsneutral olie |
| fint salt | |
| spidskommen | |
| hvidløgspulver | |
| chili | |
| 1 pose | dukkah |
| 4 stk | pitabrød |
Tilberedning
- 1
Forvarm ovnen til 185° C.
- 2
Kog risene efter anvisningen på posen.
- 3
Imens risene koger, steges den ene pose efterårsblanding af i en gryde. Når grøntsagerne er blevet stegt gyldne, kommes tomatpastaen i. Det hele steger ved middelhøjvarme i 2-3 minutter.
- 4
Kom kokosmælk og Tikka masala på. Lad det koge lidt sammen og stavblend det helt cremet. Smag den til med salt, lidt spidskommen og hvidløgspulver (og chili hvis du vil have den mere spicy).
- 5
Varm falafler på en panede med olie og pita i ovnen – begge dele efter anvisningen på pakken.
- 6
Imens det hele varmes, ristes den sidste pose af Efterårsblanding af på en varm pande – grøntsagerne må gerne blive godt ristede.
- 7
Kom de ristede grøntsager i bunden af en skål og top med den varme Tikka Masala gryde. Server sammen med varme ris smagt til med dukkah og lune falafler samt pita.
