Falafel-bowl med lune pitabrød

4 personer

Ingredienser

300 gfalafler
10 stkcherrytomater
0.5 stkagurk
1 stkavocado
125 gkrøllet salatmix
5 stkpitabrød
2 dlcultura 2,5%
1 fedhvidløg
salt
peber
olivenolie

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 20: Falafler, cherrytomater, avocado, krøllet salatmix, pitabrød, cultura 2,5%, olivenolie
  • 1

    Tilbered falaflerne efter anvisningen på pakken.

  • 2

    Vask cherrytomaterne og halver dem. Vask agurken og skær den i mundrette stykker. Flæk avocadoen og skær den i tern. Skyl salaten. Stil det hele i små skåle eller anret det på et stort fad.

  • 3

    Rist pitabrødene på en brødrister eller varm dem i ovnen. Skær dem enten i trekanter eller halver dem, hvis du vil komme fyldet i.

  • 4

    Bland en hurtig dressing af Cultura naturel, presset hvidløg og smag til med salt og peber.

  • 5

    Lad alle om bordet sammensætte deres yndlingsbowl i en skål eller lav en pita med fyld. Velbekomme!

Falafel-bowl med lune pitabrød