Falafel-bowl med lune pitabrød
4 personer
Ingredienser
300 g | falafler |
10 stk | cherrytomater |
0.5 stk | agurk |
1 stk | avocado |
125 g | krøllet salatmix |
5 stk | pitabrød |
2 dl | cultura 2,5% |
1 fed | hvidløg |
salt | |
peber | |
olivenolie |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 20: Falafler, cherrytomater, avocado, krøllet salatmix, pitabrød, cultura 2,5%, olivenolie
- 1
Tilbered falaflerne efter anvisningen på pakken.
- 2
Vask cherrytomaterne og halver dem. Vask agurken og skær den i mundrette stykker. Flæk avocadoen og skær den i tern. Skyl salaten. Stil det hele i små skåle eller anret det på et stort fad.
- 3
Rist pitabrødene på en brødrister eller varm dem i ovnen. Skær dem enten i trekanter eller halver dem, hvis du vil komme fyldet i.
- 4
Bland en hurtig dressing af Cultura naturel, presset hvidløg og smag til med salt og peber.
- 5
Lad alle om bordet sammensætte deres yndlingsbowl i en skål eller lav en pita med fyld. Velbekomme!
