Fajita med kidneybønner og spidskål. Hertil ris og creme fraiche

4 personer

Ingredienser

250 gris
1 posefærdig fajitablanding
0,5 stkspidskål
1 dåsekideybønner
2 dlcreme fraiche 9 %
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 44.
  • 1

    Kog risene efter anvisningen på pakken.

  • 2

    Varm en dyb pande op med olivenolie og steg fajitablandingen.

  • 3

    Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern, men pas på fingrene! Kom kidneybønnerne i en si og skyl dem.

  • 4

    Tilsæt spidskålen til fajitablandingen og steg det i ca. 5 min. Tilsæt kidneybønnerne og steg videre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.

  • 5

    Server fajitaen med kidneybønner og spidskål med dampende varme ris og creme fraiche på toppen. Velbekomme!

Tip til ekstra smag: Top med friske krydderurter og friskpresset limesaft.
Fajita med kidneybønner og spidskål. Hertil ris og creme fraiche