Fajita med kidneybønner og spidskål. Hertil ris og creme fraiche
4 personer
Ingredienser
250 g | ris |
1 pose | færdig fajitablanding |
0,5 stk | spidskål |
1 dåse | kideybønner |
2 dl | creme fraiche 9 % |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 44.
- 1
Kog risene efter anvisningen på pakken.
- 2
Varm en dyb pande op med olivenolie og steg fajitablandingen.
- 3
Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern, men pas på fingrene! Kom kidneybønnerne i en si og skyl dem.
- 4
Tilsæt spidskålen til fajitablandingen og steg det i ca. 5 min. Tilsæt kidneybønnerne og steg videre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.
- 5
Server fajitaen med kidneybønner og spidskål med dampende varme ris og creme fraiche på toppen. Velbekomme!
Tip til ekstra smag: Top med friske krydderurter og friskpresset limesaft.