Fajita med hakket svinekød. Hertil guacamole og tortillachips
4 personer
Ingredienser
400 g | hakket svinekød |
450 g | færdig fajitablanding |
1 dåse | hakkede tomater |
6 stk | fuldkornstortillas |
300 g | guacamole |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 21: Fajitablanding
- 1
Varm en gryde eller dyb pande op med olivenolie og svits kødet. Tilsæt fajitablandingen og lad den stege med i ca. 5 min. Tilsæt hakkede tomater og lad retten simre i ca. 20 min.
- 2
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
- 3
Pensl tortillapandekagerne med olivenolie og skær eller klip dem herefter i trekanter. Fordel stykkerne på to bageplader beklædt med bagepapir og drys med salt.
- 4
Bag tortillachipsene ved 175 grader i ca. 7 min. til de er gyldne og sprøde.
- 5
Server fajitaen med hakket svinekød i skåle toppet med guacamole og tortillachips som tilbehør. Velbekomme!
For ekstra smag: Tilsæt spidskommen og chili til retten.
