Fajita med hakket svinekød. Hertil guacamole og tortillachips

4 personer

Ingredienser

400 ghakket svinekød
450 gfærdig fajitablanding
1 dåsehakkede tomater
6 stkfuldkornstortillas
300 gguacamole
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 21: Fajitablanding
  • 1

    Varm en gryde eller dyb pande op med olivenolie og svits kødet. Tilsæt fajitablandingen og lad den stege med i ca. 5 min. Tilsæt hakkede tomater og lad retten simre i ca. 20 min.

  • 2

    Tænd ovnen på 175 grader varmluft.

  • 3

    Pensl tortillapandekagerne med olivenolie og skær eller klip dem herefter i trekanter. Fordel stykkerne på to bageplader beklædt med bagepapir og drys med salt.

  • 4

    Bag tortillachipsene ved 175 grader i ca. 7 min. til de er gyldne og sprøde.

  • 5

    Server fajitaen med hakket svinekød i skåle toppet med guacamole og tortillachips som tilbehør. Velbekomme!

For ekstra smag: Tilsæt spidskommen og chili til retten.
Fajita med hakket svinekød. Hertil guacamole og tortillachips