Edderkoppepølsehorn

Ingredienser

8 stkwiener- eller grillpølser
1 pakkebutterdej
1 bægerpasteuriserede æggeblommer
Ketchup til øjne og dip

Tilberedning

Edderkopper har 8 ben og det har disse nemme edderkoppepølsehorn med butterdej også. Du skal bare give pølserne to lange snit i hver ende, inden du ruller butterdej omkring. Så folder de flot op, når de bages i ovnen.
  • 1

    Giv pølserne 2 lange snit i hver ende, så der er et 4-5 cm stykke i midten, der ikke er skåret.

  • 2

    Skær butterdejen i 8 rektangler.

  • 3

    Læg en pølse på hvert dejstykke og rul dejen stramt om hver pølse.

  • 4

    Læg dem på en bageplade med bagepapir og pensl med æggeblomme.

  • 5

    Bag dem i en 180 °C forvarmet ovn i 10-12 minutter til dejen er gylden og de snittede pølseender folder op som lange ben.

  • 6

    Anret på fad og lav øjne af dutter med ketchup.

Edderkoppepølsehorn