Edderkoppepølsehorn
Ingredienser
8 stk | wiener- eller grillpølser |
1 pakke | butterdej |
1 bæger | pasteuriserede æggeblommer |
Ketchup til øjne og dip |
Tilberedning
Edderkopper har 8 ben og det har disse nemme edderkoppepølsehorn med butterdej også. Du skal bare give pølserne to lange snit i hver ende, inden du ruller butterdej omkring. Så folder de flot op, når de bages i ovnen.
- 1
Giv pølserne 2 lange snit i hver ende, så der er et 4-5 cm stykke i midten, der ikke er skåret.
- 2
Skær butterdejen i 8 rektangler.
- 3
Læg en pølse på hvert dejstykke og rul dejen stramt om hver pølse.
- 4
Læg dem på en bageplade med bagepapir og pensl med æggeblomme.
- 5
Bag dem i en 180 °C forvarmet ovn i 10-12 minutter til dejen er gylden og de snittede pølseender folder op som lange ben.
- 6
Anret på fad og lav øjne af dutter med ketchup.