Durum med kyllingekebab og myntedressing

4 personer

Ingredienser

1 pottefrisk mynte
400 ggræsk yoghurt
1 fedhvidløg
1 stkcitron
4 stktomater
1 stkagurk
1 stkrødløg
600 gfærdig kyllingekebab
6 stktortillapandekager
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 22: Græsk yoghurt, færdig kyllingekebab
  • 1

    Skyl mynten og hak den fint. Rør græsk yoghurt sammen med mynte og presset hvidløg og smag til med citronsaft, salt og peber.

  • 2

    Skyl tomaterne og agurken og pil skrællen af rødløget. Skær det hele ud efter eget ønske.

  • 3

    Varm en pande op med olivenolie og steg kebabkødet.

  • 4

    Lun tortillapandekagerne i ovnen, i mikroovnen eller på en flad brødrister.

  • 5

    Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen yndlings durumrulle. Velbekomme!

Durum med kyllingekebab og myntedressing