Durum med kyllingekebab og myntedressing
4 personer
Ingredienser
1 potte | frisk mynte |
400 g | græsk yoghurt |
1 fed | hvidløg |
1 stk | citron |
4 stk | tomater |
1 stk | agurk |
1 stk | rødløg |
600 g | færdig kyllingekebab |
6 stk | tortillapandekager |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 22: Græsk yoghurt, færdig kyllingekebab
- 1
Skyl mynten og hak den fint. Rør græsk yoghurt sammen med mynte og presset hvidløg og smag til med citronsaft, salt og peber.
- 2
Skyl tomaterne og agurken og pil skrællen af rødløget. Skær det hele ud efter eget ønske.
- 3
Varm en pande op med olivenolie og steg kebabkødet.
- 4
Lun tortillapandekagerne i ovnen, i mikroovnen eller på en flad brødrister.
- 5
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen yndlings durumrulle. Velbekomme!
