Drømmekage
20 stk
Ingredienser
Kage
2,5 dl | mælk |
250 g | sukker |
3 stk | æg |
250 g | hvedemel |
2 tsk | bagepulver |
1 tsk | vaniljesukker |
50 g | smør |
Fyld
125 g | smør |
200 g | brun farin |
1 dl | mælk |
200 g | kokosmel |
Tilberedning
Kage
- 1
Pisk æg og sukker luftigt i en stor skål. Tilsæt mælk og pisk igen.
- 2
I en anden skål, blandes hvedemel, bagepulver og vaniljesukker. Sigt det derefter stille og roligt i æggemassen i den anden skål, mens du forsigtigt rører det sammen til en glat dej.
- 3
Hæld dejen i en smurt eller bagepapir-beklædt form (ca. 23x33 cm). Bag ved 200° (180° varmluft) i ca. 20-25 minutter, indtil den er næsten færdigbagt. Kagen skal være fast, men ikke helt gennembagt.
Fyld
- 1
Mens kagen bager, smeltes smørret i en gryde. Tilsæt brun farin og mælk og bring til let kog.
- 2
Tilsæt kokosmel. Lad fyldet simre under omrøring i et par minutter, indtil det tykner en smule.
- 3
Når kagen er næsten færdigbagt, tages den ud af ovnen, og kokosfyldet fordeles jævnt over kagen. Sæt kagen tilbage i ovnen, og bag i yderligere 5-10 minutter, eller indtil toppingen er blevet gylden og boblende.
- 4
Lad kagen køle af i formen, før den skæres i stykker og serveres. Den er fantastisk både lun og kold.