Drømmekage

20 stk

Ingredienser

Kage

2,5 dlmælk
250 gsukker
3 stkæg
250 ghvedemel
2 tskbagepulver
1 tskvaniljesukker
50 gsmør

Fyld

125 gsmør
200 gbrun farin
1 dlmælk
200 gkokosmel

Tilberedning

Kage

  • 1

    Pisk æg og sukker luftigt i en stor skål. Tilsæt mælk og pisk igen.

  • 2

    I en anden skål, blandes hvedemel, bagepulver og vaniljesukker. Sigt det derefter stille og roligt i æggemassen i den anden skål, mens du forsigtigt rører det sammen til en glat dej.

  • 3

    Hæld dejen i en smurt eller bagepapir-beklædt form (ca. 23x33 cm). Bag ved 200° (180° varmluft) i ca. 20-25 minutter, indtil den er næsten færdigbagt. Kagen skal være fast, men ikke helt gennembagt.

Fyld

  • 1

    Mens kagen bager, smeltes smørret i en gryde. Tilsæt brun farin og mælk og bring til let kog.

  • 2

    Tilsæt kokosmel. Lad fyldet simre under omrøring i et par minutter, indtil det tykner en smule.

  • 3

    Når kagen er næsten færdigbagt, tages den ud af ovnen, og kokosfyldet fordeles jævnt over kagen. Sæt kagen tilbage i ovnen, og bag i yderligere 5-10 minutter, eller indtil toppingen er blevet gylden og boblende.

  • 4

    Lad kagen køle af i formen, før den skæres i stykker og serveres. Den er fantastisk både lun og kold.

Drømmekage