Det kolde fiskebord med fiskefilet og karrysild. Hertil æg og sprød salat

4 personer

Ingredienser

500 gpaneret fiskefilet
4 stkæg
300 grødkålshoved
4 stkclementiner
1 pottepersille
1 stkrødløg
500 gkarrysild
8 skiverrugbrød
dressing efter eget valg
salt
peber
smør
olivenolie

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 51.
  • 1

    Steg fiskefileterne i en god blanding af smør og olie på en slip-let pande. Vend dem forsigtigt undervejs og tag dem af, når de er flot gyldne. Hvis du ikke synes, at fiskefileterne bliver stegt overalt, så tilsæt lidt mere fedtstof. De er nogle fedttørstige krabater, er de!

  • 2

    Læg æggene forsigtigt i en gryde med kogende vand og giv dem ca. 9 minutter. Overhæld dem herefter med koldt vand.

  • 3

    Skyl rødkålen og skær den i tynde strimler. Skræl clementinerne og del dem i både. Hak persillen fint. Bland kål, mandariner og persille sammen med valgfri dressing. Har du ikke dressing på lager, kan du røre en hurtig marinade af lidt olivenolie, citronsaft, honning og salt og peber.

  • 4

    Skræl løget og skær det i ringe. Pil æggene og halver dem.

  • 5

    Top de sprøde fiskefileter med remo og karrysildene med løgringe og æg på rugbrød. Server med kålsalaten som tilbehør. Velbekomme!

Det kolde fiskebord med fiskefilet og karrysild. Hertil æg og sprød salat