Cuvette med lun rødbedesalat

4 personer

Ingredienser

1 stkcuvettesteg
4 stkrødbede
2 spskhonning
1 dlbalsamico
1 dlvand
1 poserucolasalat
frisk peberrod
salt
peber

Tilberedning

Tip: Optimal hviletid for kød, der har været i ovnen, er den samme tid som stegetiden i ovnen. På den måde bliver kødet mest saftigt.
  • 1

    Cuvetten brunes af på panden i lidt olie og krydres med salt og peber.

  • 2

    Læg cuvetten i ovnen i ildfast fad i 25 minutter ved 200 grader. Tages herefter ud og hviler i 15-25 minutter.

  • 3

    Mens kødet er i ovnen, skrælles rødbeder og skæres i store stave.

  • 4

    Sauteres i en gryde i et par minutter, tilsæt honning, vand og balsamico samt salt og peber. Skru ned for varmen og lad væsken reducere. Tilsæt herefter lidt peberrod efter smag.

  • 5

    Når kødet har hvilet, skæres det i skiver og anrettes på et fad.

  • 6

    Vend en bakke rucola ned i rødbede salaten.

  • 7

    Vendes forsigtigt rundt og serveres straks.

Cuvette med lun rødbedesalat