Cremet tortellini med friskost- og svampesauce
4 personer
Ingredienser
400 g | tortellini |
2 stk | løg |
2 fed | hvidløg |
200 g | skiveskårne champignon |
1 dl | vand |
150 g | flødeost naturel |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 14: Friskost naturel
- 1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.
- 2
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.
- 3
Varm en pande op med olivenolie og svits løg, hvidløg og champignoner. Tilsæt vand og flødeost. Smag til med salt og peber.
- 4
Vend tortellinierne sammen med saucen og server i skåle. Har du parmesan eller en anden hård ost på lager, så riv lidt på toppen. Velbekomme!
For ekstra smag: Top med friskrevet parmesan, tørret chiliflager og trøffelolie.
