Cremet tortellini med friskost- og svampesauce

4 personer

Ingredienser

400 gtortellini
2 stkløg
2 fedhvidløg
200 gskiveskårne champignon
1 dlvand
150 gflødeost naturel
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 14: Friskost naturel
  • 1

    Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

  • 2

    Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.

  • 3

    Varm en pande op med olivenolie og svits løg, hvidløg og champignoner. Tilsæt vand og flødeost. Smag til med salt og peber.

  • 4

    Vend tortellinierne sammen med saucen og server i skåle. Har du parmesan eller en anden hård ost på lager, så riv lidt på toppen. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med friskrevet parmesan, tørret chiliflager og trøffelolie.
Cremet tortellini med friskost- og svampesauce