Cremet polenta med salsiccia og grillet peberfrugt

4 personer

Ingredienser

200 gsalsicciapølse
2 fedhvidløg
400 gtomatsauce
2 stksnackpeber
1 lvand
30 gsmør
200 gpolenta el. majsgryn
150 gcheddar i tern
salt
peber
olivenolie

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 29: Salsicciapølse
  • 1

    Tag skindet af pølserne og skrab alt kødet fri med en kniv. Smuldr kødet og steg det på en pande med presset hvidløg i lidt olie. Tilsæt tomatsaucen og lad det simre mens du gør resten klar.

  • 2

    Skyl og rens snackpeberne og skær dem i grove stykker. Steg dem på en pande eller grill dem, hvis vejret er til det. De skal have kort tid, så de stadig har bid.

  • 3

    Bring vandet i kog i en gryde sammen med smør. Tilsæt majsgrynene og rør godt rundt med et piskeris. Når polentaen er tyk, slukker du for varmen og tilsætter revet ost. Smag til med salt og peber.

  • 4

    Server polentaen på en tallerken toppet med tomatsaucen med salccicia og stegt peberfrugt som tilbehør. Velbekomme!

Cremet polenta med salsiccia og grillet peberfrugt