Cremet pastasalat med tun og broccoli. Hertil paprikadressing
4 personer
Ingredienser
300 g | fuldkornspasta |
1 stk | broccoli |
1 stk | rødløg |
2 dåser | tun i olie |
100 g | grønne oliven |
2,5 dl | creme fraiche 9% |
1 spsk | ketchup |
0,5 spsk | paprika |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 46.
- 1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og pluk små buketter af broccolien. Kog broccolibuketterne i letsaltet vand i ca. 5 min.
- 2
Skyl peberfrugten og skær den i små tern eller tynde strimler. Pil skrællen af rødløget og skær det i små tern.
- 3
Dræn tunen for olie og oliven for vand.
- 4
Rør creme fraiche sammen med ketchup og paprika og smag til med salt og peber.
- 5
Vend alle ingredienser sammen eller server det hele i små skåle, så familien selv kan sammensætte deres egen yndlings-pastasalat. Velbekomme!