Cremet pastasalat med skinke og æg. Hertil græskarboller

4 personer

Ingredienser

200 gfuldkornspasta
4 stkæg
4 stkgræskarbolle
200 gskinkestrimler
250 gcherrytomater
100 gfriske spinatblade
100 gkryddermarineret salatost
salt
peber
olivenolie

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 42.
  • 1

    Kog pastaerne efter anvisningen på pakken. Overhæld dem herefter med koldt vand og lad dem dryppe af.

  • 2

    Kom æggene i kogende vand og kog dem i ca. 9 minutter. Overhæld dem herefter med koldt vand. Pil dem og skær dem i tern eller både.

  • 3

    Lun græskarbollerne på en brødrister eller i ovnen.

  • 4

    Steg skinkestrimlerne på en pande med lidt olie i ca. 5 minutter.

  • 5

    Skyl tomaterne og skær dem i halve. Skyl spinaten grundigt.

  • 6

    Vend de afkølede pastaer sammen med tomater, spinat, skinkestrimler, æg, salatost og pesto i en skål. Server med de lune græskarboller, som tilbehør. Velbekomme!

Cremet pastasalat med skinke og æg. Hertil græskarboller