Cremet pastasalat med skinke og æg. Hertil græskarboller
4 personer
Ingredienser
200 g | fuldkornspasta |
4 stk | æg |
4 stk | græskarbolle |
200 g | skinkestrimler |
250 g | cherrytomater |
100 g | friske spinatblade |
100 g | kryddermarineret salatost |
salt | |
peber | |
olivenolie |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 42.
- 1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken. Overhæld dem herefter med koldt vand og lad dem dryppe af.
- 2
Kom æggene i kogende vand og kog dem i ca. 9 minutter. Overhæld dem herefter med koldt vand. Pil dem og skær dem i tern eller både.
- 3
Lun græskarbollerne på en brødrister eller i ovnen.
- 4
Steg skinkestrimlerne på en pande med lidt olie i ca. 5 minutter.
- 5
Skyl tomaterne og skær dem i halve. Skyl spinaten grundigt.
- 6
Vend de afkølede pastaer sammen med tomater, spinat, skinkestrimler, æg, salatost og pesto i en skål. Server med de lune græskarboller, som tilbehør. Velbekomme!