Cremet pasta med tomater og hvidløgsrejer

4 personer

Ingredienser

1 stkløg
200 gcherrytomater
1 spskpaprika
400 gstore rejer med hvidløg
2.5 dlcremefine 15%
500 gfrisk fuldkornstagliolini
75 gspinatblade
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 22: Snack tomater, store rejer med hvidløg, frisk fuldkornstagliolini, spæde spinatblade
  • 1

    Pil skrællen af løget og hak det fint. Skyl tomaterne og skær dem i halve.

  • 2

    Varm en pande op med olivenolie og svits paprika, løg og tomater. Tilsæt hvidløgsrejerne og lad dem stege med i et par minutter. Tilsæt cremefine og lad det hele simre på lavt blus, mens du koger pastaen. Tilsæt evt. lidt mere vand eller cremefine, så panden ikke koger tør.

  • 3

    Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

  • 4

    Skyl spinaten og vend den i saucen. Smag til med salt og peber.

  • 5

    Server den cremede pasta med hvidløgsrejer i skåle eller dybe tallerkener. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med friskrevet parmesan.
Cremet pasta med tomater og hvidløgsrejer