Cremet pasta med tomater og hvidløgsrejer
4 personer
Ingredienser
1 stk | løg |
200 g | cherrytomater |
1 spsk | paprika |
400 g | store rejer med hvidløg |
2.5 dl | cremefine 15% |
500 g | frisk fuldkornstagliolini |
75 g | spinatblade |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 22: Snack tomater, store rejer med hvidløg, frisk fuldkornstagliolini, spæde spinatblade
- 1
Pil skrællen af løget og hak det fint. Skyl tomaterne og skær dem i halve.
- 2
Varm en pande op med olivenolie og svits paprika, løg og tomater. Tilsæt hvidløgsrejerne og lad dem stege med i et par minutter. Tilsæt cremefine og lad det hele simre på lavt blus, mens du koger pastaen. Tilsæt evt. lidt mere vand eller cremefine, så panden ikke koger tør.
- 3
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.
- 4
Skyl spinaten og vend den i saucen. Smag til med salt og peber.
- 5
Server den cremede pasta med hvidløgsrejer i skåle eller dybe tallerkener. Velbekomme!
For ekstra smag: Top med friskrevet parmesan.
