Cremet kartoffelsalat med hytteost

4 personer

Ingredienser

650 gsmå kartofler
200 ghytteost
3 dlyoghurt naturel
2 spskmayonnaise
1 spsksød sennep
0.5 spskkarry
1 pottepurløg
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 24: Hytteost, kartofler, mayonnaise
  • 1

    Skrub eller skræl kartoflerne og halver evt. de største af dem. Kog kartoflerne møre i saltet vand og overhæld dem efterfølgende med koldt vand, så de køler af.

  • 2

    Lav imens dressingen. Hæld hytteost, yoghurt, mayonnaise, sennep og karry i en minihakker eller blender og blend det hele til en creme. Smag til med salt og peber. Vend skyllet og hakket purløg og kartofler i cremen.

  • 3

    Server kartoffelsalaten som tilbehør til grillmad, frikadeller eller en god pølse. God fornøjelse!

Cremet kartoffelsalat med hytteost