Cremet kartoffelsalat med hytteost
4 personer
Ingredienser
650 g | små kartofler |
200 g | hytteost |
3 dl | yoghurt naturel |
2 spsk | mayonnaise |
1 spsk | sød sennep |
0.5 spsk | karry |
1 potte | purløg |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 24: Hytteost, kartofler, mayonnaise
- 1
Skrub eller skræl kartoflerne og halver evt. de største af dem. Kog kartoflerne møre i saltet vand og overhæld dem efterfølgende med koldt vand, så de køler af.
- 2
Lav imens dressingen. Hæld hytteost, yoghurt, mayonnaise, sennep og karry i en minihakker eller blender og blend det hele til en creme. Smag til med salt og peber. Vend skyllet og hakket purløg og kartofler i cremen.
- 3
Server kartoffelsalaten som tilbehør til grillmad, frikadeller eller en god pølse. God fornøjelse!
