Cremet hvidløgskylling med glutenfri pasta
4 personer
Ingredienser
| 800 g | kyllingebrystfilet |
| 4 spsk | olie |
| 2 pakker | bacon i skiver |
| 10 stk | tomat |
| 100 g | frisk spinat |
| 6 fed | hvidløg |
| 6 dl | piskefløde |
| 4 spsk | tørret oregano |
| 2 dl | revet parmesan |
| 500 g | glutenfri pasta |
Tilberedning
- 1
Skær kyllingen ud i små firkanter. Snit hvidløget fint og halver tomaterne.
- 2
Opvarm en pande med olie og steg kyllingen til den er gennemstegt.
- 3
Tag kyllingen af panden og steg baconskiverne.
- 4
Kog pastaen i en gryde med vand, som anvist på pakken.
- 5
På panden med bacon tilsættes kyllingestykkerne, tomat, spinat og hvidløg. Steg i et minut og tilsæt fløde, oregano og parmesan. Lad det simre på medium varme indtil det begynder at tykne.
- 6
Serveres med den varme friskkogte pasta.
