Cremede gnocchi med laks
4 personer
Ingredienser
2 fed | hvidløg |
1 stk | løg |
100 g | skiveskårne champignon |
0.5 stk | squash |
2.5 dl | cremefine 15% |
225 g | laksefileter |
1000 g | gnocchi |
revet parmesan | |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 35: Laksefilet
- 1
Pil skrællen af hvidløg og løg og hak begge dele fint.
- 2
Varm en pande op med en god sjat olivenolie og svits hvidløg, løg og champignon.
- 3
Skyl squashen og riv den på den grove side af et rivejern. Tilsæt squash og cremefine på panden og rør rundt.
- 4
Fjern skindet fra laksefileterne og skær kødet i mindre stykker. Fordel laksestykkerne i saucen og lad dem simre med, til de er gennemvarme.
- 5
Tilsæt gnocchierne og lad også dem simre med ved middelvarme i ca. 5 minutter. Smag til med salt og peber.
- 6
Server de cremede gnocchier med laks og top med revet parmesan. Velbekomme!
