Cremede gnocchi med laks

4 personer

Ingredienser

2 fedhvidløg
1 stkløg
100 gskiveskårne champignon
0.5 stksquash
2.5 dlcremefine 15%
225 glaksefileter
1000 ggnocchi
revet parmesan
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 35: Laksefilet
  • 1

    Pil skrællen af hvidløg og løg og hak begge dele fint.

  • 2

    Varm en pande op med en god sjat olivenolie og svits hvidløg, løg og champignon.

  • 3

    Skyl squashen og riv den på den grove side af et rivejern. Tilsæt squash og cremefine på panden og rør rundt.

  • 4

    Fjern skindet fra laksefileterne og skær kødet i mindre stykker. Fordel laksestykkerne i saucen og lad dem simre med, til de er gennemvarme.

  • 5

    Tilsæt gnocchierne og lad også dem simre med ved middelvarme i ca. 5 minutter. Smag til med salt og peber.

  • 6

    Server de cremede gnocchier med laks og top med revet parmesan. Velbekomme!

Cremede gnocchi med laks